top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMirjam Huberts

Weer naar school!

Het is bijna zover: vrijdag ga ik beginnen met de opleiding tot medisch pedicure. Het komende jaar ga ik elke week een dag naar school om me meer te verdiepen in de medische kant van het vak. Het eerste blok wordt de risicovoet behandeld.

Risicovoeten zijn voeten waarbij er als gevolg van een onderliggende aandoening/ziekte, wondgenezingsproblematiek, bloedstollingsstoornis, verstoorde immuniteit, een risico is op gevoelsstoornissen en/of complicaties van de huid, nagels en stand van de voeten. Risicovoeten ontstaan bijvoorbeeld door diabetes mellitus, reumatische aandoeningen, kanker, vaataandoeningen, neurologische aandoeningen of dermatologische aandoeningen.


Ik zal jullie de komende maanden op de hoogte houden van mijn schoolervaringen bij de Noord Nederlandse Academie in Heerenveen.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Steeds meer mensen weten mijn pedicurepraktijk te vinden en steeds vaker moet ik aangeven dat mijn agenda erg vol zit. De wachttijd bedraagt momenteel alweer 6 weken! Daarbij ben ik nog volop aan de s

Vorige week ben ik van start gegaan met de opleiding tot medisch pedicure. Daarbij werk ik nu 2 halve dagen als basis pedicure en ik heb ook nog mijn baan bij Fysio Lemsterpark als secretaresse. Mijn

Post: Blog2_Post
bottom of page