top of page
Zoeken
  • Mirjam Huberts

Nieuwe tarieven pedicure 2023

Zoals u wel heeft gemerkt, gaan de prijzen overal omhoog. Dat geldt helaas ook voor de pedicurebranche. De kosten zijn ook voor mij enorm gestegen en dus moeten mijn tarieven omhoog. U kunt op mijn website onder het kopje "Behandelingen" de nieuwe tarieven voor 2023 bekijken.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vorige week ben ik van start gegaan met de opleiding tot medisch pedicure. Daarbij werk ik nu 2 halve dagen als basis pedicure en ik heb ook nog mijn baan bij Fysio Lemsterpark als secretaresse. Mijn

Het is bijna zover: vrijdag ga ik beginnen met de opleiding tot medisch pedicure. Het komende jaar ga ik elke week een dag naar school om me meer te verdiepen in de medische kant van het vak. Het eers

Post: Blog2_Post
bottom of page