top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMirjam Huberts

Langere wachttijd voor nieuwe cliënten

Bijgewerkt op: 19 sep. 2022

Vorige week ben ik van start gegaan met de opleiding tot medisch pedicure. Daarbij werk ik nu 2 halve dagen als basis pedicure en ik heb ook nog mijn baan bij Fysio Lemsterpark als secretaresse. Mijn agenda is erg vol.

Cliënten die zich nu nieuw aanmelden voor een afspraak, zullen niet op korte termijn ingepland kunnen worden. De wachttijd bedraagt momenteel 5-6 weken. Ik hoop na mijn opleiding (dat zou in september 2023 zijn) in elk geval een volle dag extra als pedicure te gaan werken, zodat ik mijn klantenkring weer wat kan uitbreiden.3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Steeds meer mensen weten mijn pedicurepraktijk te vinden en steeds vaker moet ik aangeven dat mijn agenda erg vol zit. De wachttijd bedraagt momenteel alweer 6 weken! Daarbij ben ik nog volop aan de s

Het is bijna zover: vrijdag ga ik beginnen met de opleiding tot medisch pedicure. Het komende jaar ga ik elke week een dag naar school om me meer te verdiepen in de medische kant van het vak. Het eers

Post: Blog2_Post
bottom of page