top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMirjam Huberts

Ruimte voor nieuwe cliënten

Er is weer ruimte voor nieuwe aanmeldingen!

In augustus heb ik mijn diploma Medisch Pedicure behaald en dus kunt u nu ook mij terecht met een verwijzing van de podotherapeut voor diabetische of reumatische voetzorg. Ik had al een samenwerkingsverband met Achilleon Zorg, van wie ik de behandelruimte in Zorgplein Lemmer gebruik. Daarnaast heb ik ook een contract voor samenwerking afgesloten met Innofeet en er loopt nog een aanvraag voor samenwerking met een andere grote praktijk voor podotherapie.


Wilt u zich bij mij aanmelden als nieuwe cliënt? Vul dan het contactformulier in op de website, dan neem ik contact met u op. Bellen of een Whatsapp-bericht sturen mag natuurlijk ook. Het telefoonnummer is 06-53767031.
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page